Vacatures PIT

Vanwege het grote aantal nieuwe aanmeldingen zowel in Eindhoven (EPI) als in Tilburg (PIT) hebben wij momenteel de volgende vacatures:

  • Vanwege een langdurige afwezigheid van een van onze Speltherapeuten zijn wij, voor zo spoedig mogelijk, op zoek naar een vervangster voor twee dagen per week gedurende één jaar op onze locatie in Eindhoven. Op onze locatie in Tilburg hebben wij plaats voor een Speltherapeute, voor onbepaalde tijd, gedurende één dag per week. Voor beide posities geldt dat ervaring met EMDR een pré is, maar geen noodzakelijke voorwaarde.
  • Voor zo spoedig mogelijk een Praktisch Pedagogisch Thuisbegeleidster (met ervaring), voor Tilburg.
    Aantal uren en overige voorwaarden in overleg, maar bij voorkeur full time en op zzp basis.
  • Vanwege onze uitbreiding in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren BIG geregistreerde behandelaar (GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog) voor onze adolescenten en volwassenen, die zich thuis voelt bij onze medisch-biologische werkwijze. Full- time of part-time is mogelijk.
    Salaris en overige voorwaarden in overleg. Voor deze functie geldt dat ervaring met EMDR een pré is, maar geen noodzakelijke voorwaarde, maar wel met de bereidheid deze opleiding dan te gaan volgen.
  • Een part-time (kinder- en jeugd) psychiater in een samenwerkingsverband voor Eindhoven en/of Tilburg. Alle vormen van samenwerking en/of dienstbetrekking zijn bespreekbaar.

Sollicitaties voorzien van een CV bij voorkeur via e-mail aan info@epi-groep.nl ter attentie van de directie. Telefonische inlichtingen over de vacatures zijn te verkrijgen bij de directie via Tel. 040-244 62 92 (EPI).