Vacatures PIT

Vanwege het grote aantal nieuwe aanmeldingen zowel in Eindhoven (EPI) als in Tilburg (PIT) hebben wij momenteel de volgende vacatures:

 • BIG geregistreerde GZ-Psycholoog
  Vanwege uitbreiding op onze locatie in Eindhoven (Eindhovens Psychologisch Instituut) zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren BIG geregistreerde GZ-Psycholoog voor onze uitgebreide diagnostiek en een Klinisch Psycholoog voor de behandeling van onze kinderen, adolescenten en volwassenen, die zich thuis voelt bij onze medisch-biologische werkwijze. Full-time of part-time is mogelijk.
  Salaris en overige voorwaarden in overleg. Voor deze functie geldt dat ervaring met EMDR een pré is, maar geen noodzakelijke voorwaarde, maar wel met de bereidheid deze opleiding dan te gaan volgen.
 • Orthopedagoog
  Voor onze locatie Eindhoven zijn wij op zoek naar een (ervaren) universitair geschoolde Orthopedagoog, bij voorkeur met kennis van Remedial Teaching.
  Dit betreft een part-time of full-time aanstelling. Voor de aard van de werkzaamheden zie onze website onder: Psychodidactische behandeling bij school en leerproblemen.
  Salaris en overige voorwaarden in overleg. Aanvang zo spoedig mogelijk.
 • (kinder- en jeugd) psychiater
  Een part-time (kinder- en jeugd) psychiater in een samenwerkingsverband voor Eindhoven en/of Tilburg. Alle vormen van samenwerking en/of dienstbetrekking zijn bespreekbaar.

Sollicitaties voorzien van een CV bij voorkeur via e-mail aan info@epi-groep.nl ter attentie van de directie. Telefonische inlichtingen over de vacatures zijn te verkrijgen bij de directie via Tel. 040-244 62 92 (EPI).